Het Sprookjes – Theaterfestival

We toveren de school om tot sprookjespaleis. In elk lokaal – overal worden sprookjes gepresenteerd, in allerlei theatrale vormen. Het publiek loopt van de ene voorstelling naar de andere. Zelfs op de gang ontmoet je nog bijzondere sprookjesfiguren.

Na een teaminstructie door de vakdocent kiest iedere leerkracht een sprookje en werkt dit met haar groep uit tot een presentatie. De vakdocent bezoekt iedere groep, levert werkvormen aan, ondersteunt de regie en denkt mee over de organisatie.

Praktisch
Het lesboekje wordt toegezonden. De vakdocent neemt contact op en maakt de afspraken voor een voorbereidende training voor het hele team en anderhalve schooldag regiebegeleiding in de klas.*

*De prijs van dit schoolproject is gebaseerd op een introductiebijeenkomst en 8 regielessen verdeeld over anderhalve dag bij een school met 8 jaargroepen. Per extra groep/regieles brengen we € 60,00 in rekening.

 

 • Doelgroep: De hele school
 • Begeleiding:
  Teaminstructie en 1,5 dag gastlessen regie in de groepen
 • Lesmateriaal: Lesboekje (als pdf.)
 • Prijs informatie:
  De prijs van dit project is € 855,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.