Hellup! Een zombie in de klas!

Castingbureau Talent Unlimited zoekt een hoofdrolspeler en figuranten voor een Nederlandse griezelfilm. We zoeken naar kinderen die zombies kunnen spelen, heel erg eng kunnen kijken en doodstil kunnen staan of zitten.

De beroemde Nederlandse actrice Hannah Boekstra bezoekt de klas hoogstpersoonlijk om de engste kinderen van Nederland te vinden voor rollen in de film. Maar ze denkt zelf dat ze auditie komt doen voor de film ‘Hoera, er komt een Barbie in de klas!’.

Talentscout Wendy Weetal van castingbureau Talent Unlimited begeleidt de auditie. Ze laat de groep een aantal scènes uit de film spelen en gaandeweg ontdekt Hannah dat ook van haar een zombie wordt verwacht – de kinderen zullen haar daarbij een handje helpen.

Denk je dat de kinderen van jouw school over het talent beschikken waarnaar wij op zoek zijn? Geef dan je groep op voor een auditieronde in het eigen klaslokaal!

Aan het eind van de voorstelling verklappen we dat het wel gewoon spel is.

 • Doelgroep: Groep 6 - 8
 • Omvang:
  De voorstelling duurt zo'n 50 minuten.
 • Extra informatie:
  Hellup! Een zombie in de klas!” is een interactieve, muzikale
  theatervoorstelling die gespeeld wordt in de klas.
 • Prijs informatie:
  2 spelers spelen de voorstelling voor € 250,00

  Korting mogelijk als meerdere keren gespeeld kan worden
  - 2 voorstellingen op dezelfde dag: € 400,00
  - 3 voorstellingen op dezelfde dag: € 500,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.