Pieter-Jan Nijessen – muziek

Pieter-Jan is slagwerker/percussionist en is als docent verbonden aan de Muziek- en Dansschool Amstelveen. Hij studeerde slagwerk aan het conservatorium van Amsterdam en is tevens afgestudeerd communicatiewetenschapper (UvA).

Hij is mede-oprichter en eigenaar van BandEvent, dat in z’n projecten muziekmaken, dansen én theater combineert. Vanuit deze succesvolle formule hebben ze ondermeer samengewerkt met de Nieuwe Philharmonie Utrecht en waren ze te gast bij Zapplive. Als drummer speelt hij in diverse formaties binnen het feesten- en partijencircuit en is hij bandlid van jazz/rock formatie Captain Hook.

Voor Art & Sofie verzorgt Pieter-Jan percussie-workshops met inzet van exotische instrumenten als de djembé, riq, darbuka en de repinique. En vooral natuurlijk de feestelijke muziek- en dansprojecten met z’n collega’s van BandEvent!

pieterjan@bandevent.nl

Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.