De Reuzenperzik in première

De Sint Jozefschool in Oudewater beleefde op 7 april de première van Art & Sofie’s nieuwste dramaproject De Reuzenperzik. En hoe! Onder leiding van vakdocenten Elke Steenstra en Felice van Leth namen ALLE 240 leerlingen deel aan een grootse uitvoering van Roald Dahl’s spannende verhaal over de avonturen van James en zijn insectenvrienden.

’s Morgens om half 9 werd in iedere klas het perzikzaadje geplant. Startsein voor een hele schooldag spelen, oefenen, omkleden en repeteren. En toen waren de vaders en moeders, opa’s en oma’s daar en gaven de leerlingen een schitterende voorstelling. Van groep 1 tot en met groep 8 werd met overgave gespeeld: de insecten dansten, de haaien dreigden en de meeuwen klapwiekten door de lucht. Het werd nog even behoorlijk dreigend, maar – net als in het boek – liep het voor James uiteindelijk heel goed af. Net als met de voorstelling: het applaus duurde lang en was volkomen verdiend!

Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.