Er zijn 6 resultaten gevonden.
En niemand wist waarom

Een interactieve vertelvoorstelling omlijst met prachtige live muziek. Een modern sprookje over verdrietig zijn zonder dat je weet waarom, troost en de moed voor jezelf op te komen en uit te spreken wat je voelt.

lees meer »
Musicus in de klas:
Kikker verliefd

Een prachtige les met een simpele formule: de leerkracht vertelt met woorden, de musicus vertelt met muziek. Samen met de fluitiste breng je zo een echte kleine voorstelling over Kikker - hij is verliefd.

lees meer »
Het mooiste lied

Een fluitiste en een gitarist. Duo Entre Dos brengt de kinderen het romantische sprookje van Max Bolliger en Jindra Capek over de koning en zijn droomvogel, in muziek en beeld.

lees meer »
Mathilde en de muizenfluit

Mathilde de muis kent veel geluiden, maar muziek heeft ze nog nooit gehoord. Tot ze plotseling stuit op een muis van kaas, die op zijn staartje de mooiste melodieën fluit.

lees meer »
Kikker is bang

Dramadocent Elke Steenstra speelt het spannende tafelpoppenspel Kikker is bang. Kikker is ’s avonds alleen thuis en hoort vreemde geluiden. Hij rent naar Eend, maar dat helpt niet...

lees meer »
Spelen met taal

In deze interactieve voorstelling van het muzikale duo Mees & Leek, maken de leerlingen kennis met Rosa Lang van Stof, van huis uit een keurige dame …

lees meer »