Wachten op Sinterklaas

Speciaal voor Sint schreven de Showbizznomaden een cd vol met nieuwerwetse Sinterklaasliedjes. Na de inspirerende workshops in de ochtend zingen alle kinderen de liedjes uit volle borst mee tijdens de middagvoorstelling. Een voorstelling die overigens gespeeld wordt zonder Pieten, maar mét kabouters.

Hoe dat precies in elkaar zit? De Showbizznomaden komen het graag laten zien en horen tijdens een gezellige feestdag. En natuurlijk nemen ze Sinterklaas met zich mee!

Van ieder gezin krijgt het oudste kind de cd mee naar huis. Ook in de groepen worden de liedjes met de klassenleerkracht beluisterd. Op de uitvoeringsdag krijgt iedere groep een extra ritme- of zangles van de vakdocent. Iedereen kan meezingen en -musiceren met de eindvoorstelling. Lang leve Sinterklaas!

Opbouw project
– Teambijeenkomst, een maand tevoren: een van de vakdocent bezorgt de cd’s, geeft muzikale informatie. Samen zingen jullie het lied Wachten op Sinterklaas.
– De klassenleerkrachten verdelen de cd’s en beluisteren de liedjes met de kinderen in de groep.
– Voorstellingsdag: ’s morgens workshops per groep, ’s middags de voorstelling.

 • Doelgroep: De hele school
 • Omvang:
  Teambijeenkomst, muziekworkshops in iedere groep + gezamenlijke eindvoorstelling
 • Begeleiding:
  Alle muzieklessen op de voorstellingsdag worden uitgevoerd door de musici
 • Lesmateriaal:
  cd met alle liedjes voor iedere leerling (één cd per gezin)
 • Prijs informatie:
  Dit dagproject met 3 vakdocenten kost € 1510,00 inclusief
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.