Spelen met Annie

Annie M.G. Schmidt is ondertussen cultureel erfgoed; haar geestige verhalen en gedichten lezen we al 60 jaar aan elkaar voor. De leerlingen maken er per groep een presentatie van, in hun eigen klaslokaal. Ouders zijn welkom – als ze zich tenminste laten afstoffen door mevrouw Helderder!

Na een teaminstructie door de vakdocent werkt ieder leerkracht met haar groep een gedicht of verhaal van Annie uit tot een presentatie. De vakdocent bezoekt iedere groep, levert werkvormen aan, ondersteunt de regie en denkt mee over de organisatie.

Praktisch
Het lesboekje wordt toegezonden. De vakdocent neemt contact op en maakt de afspraken voor een voorbereidende training voor het hele team en anderhalve schooldag regiebegeleiding in de klas.*

*De prijs van dit schoolproject is gebaseerd op een introductiebijeenkomst en 8 regielessen verdeeld over anderhalve dag bij een school met 8 jaargroepen. Per extra groep/regieles brengen we € 60,00 in rekening.

 • Doelgroep: De hele school
 • Begeleiding:
  Teaminstructie en 1,5 dag regiebegeleiding in de klas
 • Lesmateriaal: Lesboekje (als pdf.)
 • Prijs informatie:
  Dit project kost € 855,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.