De Reuzenperzik – met theaterlessen vooraf

ALLE leerlingen van de school spelen mee in De Reuzenperzik. Na 2 theaterworkshops door de vakdocenten staan ze zelfverzekerd op het podium, en spelen hun scène vol spelplezier.

In de workshops doen de leerlingen theateroefeningen en leven ze zich in hun rollen in. Alle boekpersonages doen mee: hoofdpersoon James en zijn akelige tantes, zijn insectenvriendjes, de oude man, de toeristen, Wolkenmannetjes, meeuwen, haaien en New Yorkse politieagenten. In een generale repetitie nemen we alle scènes nog eens door en krijgt de voorstelling zijn vorm.

Praktisch
Een van de vakdocenten neemt contact op en introduceert het project een maand tevoren bij het hele team. De vakdocenten**** verzorgen een gastles in iedere jaargroep en regisseren de eindpresentatie. Het team van de school werkt gedurende de voorstellingsdag ook zelf mee.

*De prijs van het project is gebaseerd op een school met 8 jaargroepen en een middagpresentatie. Art & Sofie neemt na inschrijving contact op voor overleg over een eventuele uitbreiding.

*Vanaf 10 groepen werken we met 4 vakdocenten. De inzet van de extra vakdocent kost € 260,00 per dag.

*Vanaf 12 groepen delen we de groepen op, en spelen we 2 voorstellingen. Vanaf 15 à 16 groepen spelen we 3 voorstellingen.

*Als de eindpresentatie in de avonduren plaatsvindt, rekenen we per vakdocent € 78,50 extra.

 • Doelgroep: De hele school
 • Omvang:
  2 dramalessen per groep, generale repetitie en voorstelling
 • Begeleiding:
  Teaminstructie, 2 dramalessen per groep, begeleiding + regie generale en eindpresentatie
 • Lesmateriaal:
  Lesboekje, attributen voor alle leerlingen, geluidsinstallatie
 • Extra informatie:
  Voor dit project is een zaal nodig die groot genoeg is voor de voorstelling, het publiek en alle leerlingen, met een speelvloer van zo'n 8 bij 8 meter (de gymnastiekzaal is meestal het meest geschikt).
 • Prijs informatie:
  Alle 8 groepen 2 dramalessen + de voorstelling: € 1990,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.