Laat me dromen – Meezingvoorstelling met muzieklessen vooraf

Alle kinderen van de school zingen uit volle borst mee met Laat me dromen.  In deze versie van het project leert iedere groep de muziek goed kennen tijdens de zang- of percussielessen van de vakdocenten/musici. De 12 liedjes zijn vrolijk en oogsten veel herkenning en plezier, want ze gaan over dromen waarin kinderen de held zijn, vrolijk rondvliegen en de mooiste avonturen beleven. De kinderen leren ze aan tijdens 2 workshops voor iedere groep door de vakdocent. De eindvoorstelling voor de ouders is steevast een groot succes!

Opbouw project:
– Teambijeenkomst, een maand voor de voorstelling: een van de vakdocent bezorgt de cd’s en prentenboeken, geeft muzikale en beeldende informatie. Samen zingen jullie het dromenlied.
– De klassenleerkrachten bekijken het prentenboek ‘Zzz…’ van Loes Riphagen in de klas, verdelen de cd’s, laten de liedjes beluisteren en voeren de beeldende les* uit (naar keuze, de beeldende werkstukken spelen geen rol in de voorstelling).
– De muziekdocenten geven in ieder groep 2 keer een muziekles van 45 minuten.
– Meezingvoorstelling van ongeveer een uur.

* In de beeldende lessen laten de kinderen zich verder inspireren door de prenten in het boek  van Loes Riphagen, die ook al uitgangspunt waren voor de liedjes.

 • Doelgroep: De hele school
 • Omvang:
  Muziekworkshops in iedere groep + gezamenlijke eindvoorstelling
 • Begeleiding:
  Alle muzieklessen worden uitgevoerd door de vakdocenten/musici
 • Lesmateriaal:
  Lesboekje, cd met alle liedjes voor ieder kind (één per gezin), prentenboek in iedere groep
 • Prijs informatie:
  Alle groepen 2 muzieklessen + de eindvoorstelling: € 2005,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.