Een vissengeheim

Een spannend en ontroerend interactief verhaal over vissen in de zee. Schrijver Evelien Pullens vertelt het in de kring, met de hulp van handpoppen. Onder water worden de dingen van verschillende kanten bekeken: leven en dood, ruzie en goedmaken, oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen. De kinderen luisteren, denken, dansen en bewegen mee.

De klassenleerkracht bekijkt zelf in een tweede les onderwaterkunstwerken met de kinderen en bespreekt wat je onder water zoal tegenkomt. Vervolgens schilderen de kinderen cadeautjes en lekker schoon water voor de blauwe vis. Als Evelien terugkomt, spelen die een rol in het vervolg van het vissenverhaal:

Wie gaat er mee onder water? We maken met elkaar de bewegingen van de vorige keer en spelen vissenspelletjes in het water dat door de kinderen geschilderd is. Wat zal er gebeuren als de blauwe vis onder water kijkt en al die cadeautjes vindt?

 • Doelgroep: groep 1-2
 • Omvang:
  2 lessen van 45 minuten door de vakdocent en
  (tussendoor) 1 door de klassenleerkracht
 • Prijs informatie:
  In deze vorm kost dit project € 269,00
  Uitbreiding met beeldende en dramalessen mogelijk
  Korting mogelijk bij deelname van meer groepen
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.