Dierkwaliteiten

We zijn op pad in de jungle. Een gevaarlijke tocht, dus we moeten ons goed voorbereiden. Welke dieren kunnen tegenkomen? Hoe bewegen zij zich voort? Een serie workshops over diereigenschappen, én een goede kennismaking met dans. Alle basisprincipes van de discipline komen aan bod. 

In de jungle ontmoeten de leerlingen spinnen, slangen, olifanten en kangoeroes. Hebben die benen, net als wij? Hoe bewegen zij zich voort? Kriebelend als een spin, stampend als de olifant, glibberend als slangen en springend als de kangoeroe, dansen ze het verhaal van de dieren.

De workshopreeks biedt voor alle groepen ruimte voor experiment en onderzoek. Met de groepen 5 – 8 wordt meer expliciete aandacht besteed aan het zelf choreograferen met inzet van de drie V’s (Versnellen, Vertragen en Vasthouden). De leerlingen leren de dieren niet langer na te doen, maar de kwaliteit van hun bewegingen te behouden.

 • Doelgroep: Groep 1 - 8
 • Omvang:
  Tenminste 1 workshop van 60 minuten
 • Extra informatie:
  De vakdocent werkt graag in een speellokaal of gymzaal
 • Prijs informatie:
  Korting mogelijk bij deelname van meer groepen

  2 workshops van 1 uur op dezelfde dag € 152,00 (€ 76,00 per groep)
  3 workshops van 1 uur op dezelfde dag € 202,00 (€ 67,33 per groep)
  4 workshops van 1 uur op dezelfde dag € 252,00 (€ 63,00 per groep)
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.