De Reuzenperzik –
theater in één dag

Een humoristische voorstelling, in één dag gemaakt en gespeeld door de hele school! De vakdocenten theater zijn de hele dag aanwezig en nemen ALLE leerlingen mee in Roald Dahls verhaal van James en de Reuzenperzik.

In de workshops doen de leerlingen theateroefeningen en leven ze zich in hun rollen in. Alle boekpersonages doen mee: hoofdpersoon James en zijn akelige tantes, zijn insectenvriendjes, de oude man, de toeristen, Wolkenmannetjes, meeuwen, haaien en New Yorkse politieagenten. In een generale repetitie nemen we alle scènes nog eens door en krijgt de voorstelling zijn vorm. Aan het eind van de schooldag  staan de leerlingen zelfverzekerd op het podium, en spelen hun scène vol spelplezier.

 

Praktisch
Een van de vakdocenten neemt contact op en introduceert het project een maand tevoren bij het hele team. De vakdocenten**** verzorgen een gastles in iedere jaargroep en regisseren de eindpresentatie. Het team van de school werkt gedurende de dag ook zelf mee.

*De prijs van het project is gebaseerd op een school met 8 jaargroepen en een middagpresentatie. Art & Sofie neemt na inschrijving contact op voor overleg over een eventuele uitbreiding.

*Vanaf 10 groepen werken we met 4 vakdocenten. De inzet van de extra vakdocent kost € 260,00 per dag.

*Vanaf 12 groepen delen we de groepen op, en spelen we 2 voorstellingen. Vanaf 15 à 16 groepen spelen we 3 voorstellingen.

*Als de eindpresentatie in de avonduren plaatsvindt, rekenen we per vakdocent € 78,50 extra.

 • Doelgroep: De hele school
 • Omvang: Een hele lesdag
 • Begeleiding:
  Teaminstructie en een schooldag begeleiding + regie eindpresentatie
 • Lesmateriaal:
  Lesboekje, attributen voor alle leerlingen, geluidsinstallatie
 • Extra informatie:
  Voor dit project is een zaal nodig die groot genoeg is voor de voorstelling, het publiek en alle leerlingen, met een speelvloer van zo'n 8 bij 8 meter (de gymnastiekzaal is meestal het meest geschikt).
 • Prijs informatie:
  Dit dagproject met 3 vakdocenten kost € 1490,00 inclusief
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.