De Regenboogslang – leven en kunst van de Aboriginals

De Regenboogslang uit de billabong, de waterpoel, slingert zich als leidraad door dit project over de oorspronkelijke bewoners van Australië. Met beelden en muziek, in verhalen en dans, geven de Aboriginals hun Droomtijd vorm. De leerlingen leven zich dansend en schilderend in de cultuur in.

Praktisch
Het lesboekje wordt toegezonden. De koffer met materialen wordt bezorgd en opgehaald. De vakdocenten dans en beeldende vorming introduceren het project een maand tevoren bij het hele team. De vakdocent geeft in elke jaargroep één gastles van een uur.* Het team geeft de overige lessen zelf.

*De prijs van de schoolprojecten is gebaseerd op een school met 8 jaargroepen en op 8 gastlessen in de klas door onze vakdocenten. Art & Sofie neemt na inschrijving contact op voor overleg over een eventuele uitbreiding van het aantal lessen. Extra gastlessen kosten € 80,00 per les of € 252,00 per dag (4 lessen).

 

 

 • Doelgroep: De hele school
 • Omvang:
  3 tot 5 lessen voor iedere bouw, eindpresentatie
 • Begeleiding:
  Teaminstructie, een gastles dans of beeldend voor iedere jaargroep
 • Lesmateriaal:
  Lesboekje (als pdf), tentoonstellingskisten met Aboriginal kunstvoorwerpen, leskist met diverse lesmaterialen
 • Prijs informatie:
  Dit multidisciplinaire project kost in deze vorm € 950,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.