De Grote Parade

De Grote Parade is een middag- of avondvullend programma voor kinderen en ouders, dat zich afspeelt in en rondom het hele schoolgebouw. Ook in de gangkast, op het schoolplein, onder het podium en misschien wel op het dak!

Alle leerlingen vervullen in deze parade een rol. Dat kan vóór of achter de schermen zijn, simpel of ingewikkeld, alles is mogelijk. Uiteindelijk ontstaat er een caleidoscoop van activiteiten waar de kinderen zelf, maar ook collega’s en ouders heerlijk in kunnen ronddwalen. Van het ene feestje naar het andere. Voor de acts krijgt u een groot aantal ideeën en vormen aangereikt die door leerkracht en leerlingen worden uitgewerkt.

Praktisch
Het lesboekje wordt toegezonden. De vakdocent neemt contact met u op en maakt de afspraken voor een voorbereidende training voor het hele team en anderhalve schooldag regiebegeleiding in de klas.

**De prijs van dit schoolproject is gebaseerd op een introductiebijeenkomst en 8 regielessen verdeeld over anderhalve dag bij een school met 8 jaargroepen. Per extra groep/regieles brengen we € 60,00 in rekening.

Het Parade-lied:

Download hier de muziek (link opslaan met rechter muisklik)

Download hier de tekst en de muziek (link opslaan met rechter muisklik)

 

 • Doelgroep: De hele school
 • Begeleiding:
  Teaminstructie en 1,5 dag regie gastlessen in de groepen
 • Lesmateriaal:
  Lesboekje (als pdf), mp3 met het Paradelied
 • Prijs informatie:
  Dit project kost € 855,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.