Een methode kiezen: beeldende vorming

Betrek het hele team bij de keuze van uw methode beeldende vorming en voer die op die manier succesvol op school in. Art & Sofie’s vakdocent assisteert volgens beproefde methode.

1.   Keuze methode – één commissie- en één teambijeenkomst                                                                                                We presenteren de beschikbare methoden aan een afvaardiging van het team. Een of twee van de methoden worden onderwerp van een kritische teambijeenkomst, onder leiding van de vakdocent. De leden van het team bepalen samen de keuze van de methode.

2.   Implementatie – 3 teambijeenkomsten
Alle leden van het team geven een afgesproken aantal lessen uit de methode. De resultaten, mogelijke problemen en varianten worden besproken in de teambijeenkomsten 2 en 3.
Tijdens de laatste bijeenkomst maakt het team afspraken over het toekomstige gebruik van de methode: de hoeveelheid lessen, de keuze van lessen, omgang met en beheer van de materialen et cetera.

 • Doelgroep: Schoolteams
 • Omvang:
  Tenminste 3 teambijeenkomsten en gastles in ieder groep
 • Extra informatie:
  Data teambijeenkomst en gastlessen vakdocent op afspraak
  Uitbreiding met extra gastlessen mogelijk
  Locatie: de eigen school
 • Prijs informatie:
  In deze vorm kost de teambegeleiding € 1150,00
 • Onze workshops en projecten worden op maat geleverd. Art & Sofie neemt daarom altijd contact op over vorm en omvang en stuurt daarna een offerte. Belangstelling?

  Mail ons via onderstaande knop, of bel 030 2734021.